Zondag 2 juni: Zomerdienst aan het Meer

Na twee avonden feest op het Zomerspektakel is het op zondagmorgen tijd voor inspiratie en bezinning met de Zomerdienst aan het Meer.

Overal in de wereld, ook in ons eigen land, is er van alles aan de hand. Misschien geldt dat ook wel voor jouw eigen leven. Of voor mensen in jouw omgeving. Dan komt de vraag wel eens op: “Waar is nou die God?”. Tijdens de Zomerdienst aan het Meer staat deze vraag centraal en gaan we met duizenden bezoekers op zoek naar het antwoord.

Verschillende jonge artiesten vertellen hoe God betrokken is in hun leven, hun geloof, hun succes én hun worstelingen. We verwelkomen influencer Zaar Goedemans, rapper Pjotr en zanger Marc Floor.

Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte voor muziek en samen zingen. Jurjen ten Brinke geeft een bemoediging mee over de vraag “Waar is nou die God?”

Bij de Zomerdienst komen vanuit een variëteit aan kerken mensen samen en dat is prachtig om te zien. Maar daarnaast is het een mooie laagdrempelige gelegenheid waar je iemand voor kunt uitnodigen die niets of weinig met het geloof heeft. We hopen dat ook jij er over na wilt denken wie je hiervoor wilt uitnodigen, en je vrij voelt diegene mee te nemen naar de Zomerdienst aan het Meer. En hang een poster voor het raam en deel de berichten van de Zomerdienst via social media!

www.facebook.com/zomerdienstaanhetmeer

www.instagram.com/zomerdienstaanhetmeer

Zondag 2 juni, 10.30 uur
De Bijlen, Alphen aan den Rijn