Kerkelijk werker

Mijn naam is Kees Pastoor (1974), getrouwd en vader van drie prachtige dochters (2007, 2009 en 2012). We wonen in Nieuwendijk. Met veel genoegen ben ik betrokken bij de Maranathakerk als kerkelijk werker (voor de begrijpelijkheid noem ik mezelf vaak hulppredikant of pastor).

Mijn primaire taak ligt bij het pastoraat, vooral onder de ouderen van de gemeente. Ook ga ik regelmatig voor in de kerkdiensten op zondag en bij uitvaarten. En daarnaast is er vaak genoeg moois te doen. Gelukkig doe ik dit werk niet alleen. Samen met ds. Joep van den Berg, de ouderlingen en diakenen en enthousiaste vrijwilligers gebeurt er veel mooi werk in de gemeente.

Naast werk en gezin houd ik me bezig met muziek maken op kerkorgel en luister ik graag naar muziek in diverse stijlen zoals klassiek, pop, (hard)rock. Ook bezoek ik graag (al dan niet met een groep) een abdij voor rust, stilte en gebed. Verder besteed ik tijd aan studie / lezen, bezig zijn in onze tuin, lekker wandelen of fietsen in onze mooie omgeving.

Steeds zet ik me in voor het verkondigen van het Evangelie, het goede nieuws dat God trouw is, zoals wij Hem kennen in Jezus Christus, de opgestane Heer. Van daaruit doe ik mijn werk in verkondiging, pastoraat, leiderschap en toerusting. Het werken in de Maranathakerk doe ik met veel genoegen. De betrokkenheid, openheid en het enthousiasme vormen een hele mooie omgeving om samen op te trekken.

Kees Pastoor
Kildijk 17, 4255 TA Nieuwendijk
kerkelijkwerker@mkalphen.nl
Tel: 06–57323018