Kerkomroep

Gemeenteleden en andere belangstellenden, die niet meer naar de kerk kunnen komen, kunnen onze diensten nu ook visueel. Dat geldt ook voor gemeenteleden die op vakantie of elders zijn. Via internet zijn onze diensten overal op aarde te volgen. Dat gaat op de volgende manier.
Computer, Laptop: Ga naar https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11122 en klik de dienst aan die u wilt volgen.
Tablet, smartphone: Download de app: KERKOMROEP en stel deze in op de Maranathakerk
Televisie: Om onze diensten via de televisie te kunnen ontvangen moet uw televisietoestel een HDMI aansluiting hebben en er moet een vaste internetaansluiting aanwezig zijn. De verbinding komt tot stand via een klein apparaatje (mediabox) dat eenvoudig met een afstandsbediening kan worden aan- en uitgezet. U kunt zich hierover laten adviseren door Panc Eikelenboom die het apparaatje ook bij u wil komen installeren en demonstreren. Panc is telefonisch te bereiken op nummer 0172-492655. Bij geen gehoor kunt u ook contact opnmen mt Chris van Wieringen (06-51457423, chrisvanwieringen@outlook.com).

Luisteraars die nog gebruik maken van een kerkradiobox moeten er rekening mee houden dat dit systeem binnen afzienbare tijd (een jaar?) uit de lucht gaat. Nog een goede reden om over te stappen naar kerktelevisie.

Indien uw internet gebruikt maakt van 4G, denk dan aan uw bundel! Eén uur uitzending is ongeveer 1GB aan data.

De mediabox is ook te koop bij Expert Boskoop (Humax H3 Smart TV box kosten €69,00).

Klik op de link hieronder voor meer informatie over de verwerking van beeld en geluid in de Maranathakerk in relatie tot de nieuwe privacywetgeving.Privacy-afspraken-Kerk-TV-Maranathakerk