Zeilweekend 2024

Beste jongere,

We gaan weer zeilen! Ga jij ook mee?

Het eerste weekend na de zomervakantie zullen we met een groep jongeren, stafleden en schippers gaan zeilen in Friesland. Al meerdere jaren organiseren we voor jongeren uit de verschillende PKN kerken in Alphen een succesvol zeilweekend. Naast het zeilen organiseren we een aantal leuke activiteiten waar je met je leeftijdsgenoten aan mee kunt doen.

Wanneer en waar?
Het weekend van 30 augustus t/m 1 september 2024 is geboekt om naar Sandfirden in Friesland te gaan, waar de zeilboten voor ons klaarliggen. Hiermee gaan we dagtochten maken, met in elke boot een ervaren schipper. We verblijven in kampeerboerderij “Ykema”, waar we kunnen eten en gezamenlijke activiteiten gaan organiseren.

Kosten:
Aan dit weekend zijn natuurlijk ook kosten verbonden. We proberen deze zo laag mogelijk te houden. De begroting komt uit op €80,- per persoon, maar vragen je om een minimale bijdrage van €60,-

Voor wie is dit weekend bestemd?
Alle jongeren van de Lichtkring, de Maranathakerk en de Goede Bron in de leeftijd van 13 (vanaf de brugklas) – 20 jaar. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Klik hier om je in te schrijven. Uiterlijk binnen 2 weken na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail.

Zou je graag mee willen als schipper? Neem dan contact op met Peter Bruijnes. Ben je tussen de 18-25 jaar en zou je mee willen helpen met de organisatie van het zeilweekend? Neem dan contact op met Wouter Kukler. Voor beide taken geldt helaas vol=vol.

Op vrijdagavond 5 juli zullen we een informatieavond organiseren, voor iedereen die zich heeft ingeschreven. We beginnen om 20.00 in de Jeugdkelder van de Lichtkring. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt.

Wij hebben er weer zin in, dus hopen dat ook jij dit jaar weer meegaat!

Groeten,

Wouter Kukler (Lichtkring) (06 36592957) wouterkukler@gmail.com
Rob de Boer (Goede Bron) (06 41286440) R.de.boer361@icloud.com
Peter Bruijnes (Maranathakerk) (06 48980095) p.a.bruijnes@gmail.com